TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi

Nis

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ  Özel Eğitim Kursu Kursiyerlermizle farkındalık yürüyüşü ve şenliği gerçekleştirildi.

#OtizmeKırmızıIşıkYak

Şbt

Kurumumuzda olası  deprem / yangın anında personel ve kursiyerlere kurumumuzda  can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek derslikler ve atölyeler planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanılması sağlanmıştır.

Ara

Kurumumuzda Çevre Temizliği yapıldı Vakfıkebir Belediyesine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim Kursumuzda Kurumumuz Müdürü İbrahim İlhan KALYONCU ve Müdür Yardımcımız Mehmet DEMİRCİ Özel Eğitim öğrencilerimizle  pasta keserek etkinlik düzenlendi.

Kas

Kurumumuzdan Emekliye ayrılan Müdürümüz Cemile KAHYAOĞLU ve Akçaabat Bilim Sanat Merkezine tayini çıkan Müdür Yardımcımız Mustafa DALOĞLU’na veda programı düzenlenerek, Kurum Müdürümüz İbrahim İlhan KALYONCU tarafından plaketleri verildi.

Kas

Okul Servis Araç Sürücüleri İle Rehber Personele Yönelik Özel Eğitim Bilgilendirme Farkındalık Semineri yapıldı.

Kas

Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz .

Kas

▪️ Valimiz Aziz Yıldırım’ ın Eşi Hanımefendi Güllühan Yıldırım ve Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’ ın Eşi Hanımefendi Meryem Uzan, Belediye Başkanımız Muhammet BALTA'nın Eşi Hanımefendi Nural Balta, Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğü Özel Eğitim Kursumuzu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler ve Kurumumuzu ziyaret ederek kurslarımızda kursiyerlerin yaptıkları ürünleri incelediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yılını aynı ruh ve heyecanla vakfıkebirde kutlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET

Ekm

Türk Halk Oyunları Ekibimiz Dünya Kadın Çiftçiler Gününde sahnede yerlerini aldılar.

Ekm

Kurumumuz Müdür yardımcısı Mehmet DEMİRCİ Özel öğrencilerimizle  mutlu Çarşamba günü etkinliklerine katıldılar.

Ekm

Kurumumuz bünyesinde kurs açan Usta Öğreticilerimize bilgilendirme  toplantısı yapıldı.