TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Osmanlıca Kursumuz 24 Nisan Çarşamba günü saat 17.00'da başlıyor.

Kursa kayıt için kurumumuza müracaat ediniz.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise; kendilerine en yakın irtibat büroları aracılığı ile  (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC ) Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine fotoğraflarını 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir!!!

Sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar fotoğrafını yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Mrt

8 MART  DÜNYA KADINLAR GÜNÜ  Türk Halk Müziği korosu konserine davetlisiniz.

.VAKFIKEBİR  HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE AÇILMASI PLANLANAN KURSLAR

Açılan kurslarımız https://e-yaygin.meb.gov.tr/ web sayfası üzerinden  e-devlet girişi yapılarak, Başvurular - Kursa Ön Başvuru Yap sekmesi içerisinden takip edilmelidir.

Bilgisayar İşletmenliği Kursu başlıyor.

Kurs hafta içi hergün saat 17.00'da

Dijital Fotoğrafçılık Kursumuz  28 Kasım Perşembe günü saat 18.00'da  başladı.

Kurs Günleri

• Perşembe
  • Cuma

Ekm

Kurs Hafta içi hergün saat 10.00 'da  Kuaför Kursumuz başladı.

• Kursa Kayıtlarımız devam ediyor.
  • Kursa kayıt olmak için
  1. Kurumumuza müracaat edininiz.
  2. Online kayıt için https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir

Ekm

Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursumuz 6 OCAK Cumartesi günü saat 10. 00'da kurumumuz konferans salonunda başlıyor.

Kursun amacı: Katı ve sıvı yakıt türlerine göre kalorifer tesisatı öğelerini öğrenmek, kazan usul ve tekniğine uygun olarak kalorifer kazanı işletimini sağlamak amaçlanır. Yakıt türlerine göre kalorifer tesisatı ve kazan işletmenliği hususları anlatılmaktadır.Ayrıca yakıtın tasarruflu kullanımı, güvenlik ve emniyet tedbirleri konularında bilgiler aktarılmaktadır.

YETKİLİ KALORİFER ATEŞÇİSİ KURSLARINA KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Madde 3- Yetkili Kalorifer Ateşçisi kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır.

a) T.C. vatandaşı olmak,

b) Okur-yazar olmak,

c) Beden ve ruhi sakatlığı bulunmamak,

d) 18 yaşını bitirmiş olmak.