TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi

Nis

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ  Özel Eğitim Kursu Kursiyerlermizle farkındalık yürüyüşü ve şenliği gerçekleştirildi.

#OtizmeKırmızıIşıkYak

Mrt

Kurumumuz Müdürü İbrahim İlhan KALYONCU Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde çalışan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü Kadanfil daığıtıp yaş pasta kesilerek  kutladı

Mrt

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi, Fırat Kalkına Ajansı (FKA), Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile BİFSAK Derneği tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Fotoğrafçılar Maratonu'nuna Fotoğrafçılık Kursu Usta Öğreticimiz Fatih Muhammet TOPAL ve Fotoğrafçılık kurusu kursiyerlerimiz  katıldı. Toplamda 303 yarışmacının bin 147 fotoğrafı değerlendirmeye alınırken, 58 eser ise çeşitli ödülleri aldı.

Fotoğraf maratonunda  üçüncülük ödülünü ise  Usta Öğreticimiz Fatih Muhammet TOPAL aldı.

Başarılarırının devamını diliyoruz.

Şbt

Kurumumuzda olası  deprem / yangın anında personel ve kursiyerlere kurumumuzda  can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek derslikler ve atölyeler planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanılması sağlanmıştır.

Ara

Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kurumumuz giriş kapılarında düzenleme yapıldı Vakfıkebir Belediyesine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

El Sanatları Kursumuzda öğrencilerimizin el emekleri

Ara

Kurumumuzda Çevre Temizliği yapıldı Vakfıkebir Belediyesine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim Kursumuzda Kurumumuz Müdürü İbrahim İlhan KALYONCU ve Müdür Yardımcımız Mehmet DEMİRCİ Özel Eğitim öğrencilerimizle  pasta keserek etkinlik düzenlendi.

Kas

Kurumumuzdan Emekliye ayrılan Müdürümüz Cemile KAHYAOĞLU ve Akçaabat Bilim Sanat Merkezine tayini çıkan Müdür Yardımcımız Mustafa DALOĞLU’na veda programı düzenlenerek, Kurum Müdürümüz İbrahim İlhan KALYONCU tarafından plaketleri verildi.

Kas

Okul Servis Araç Sürücüleri İle Rehber Personele Yönelik Özel Eğitim Bilgilendirme Farkındalık Semineri yapıldı.

Kas

Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz .

Kas

▪️ Valimiz Aziz Yıldırım’ ın Eşi Hanımefendi Güllühan Yıldırım ve Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’ ın Eşi Hanımefendi Meryem Uzan, Belediye Başkanımız Muhammet BALTA'nın Eşi Hanımefendi Nural Balta, Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğü Özel Eğitim Kursumuzu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler ve Kurumumuzu ziyaret ederek kurslarımızda kursiyerlerin yaptıkları ürünleri incelediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yılını aynı ruh ve heyecanla vakfıkebirde kutlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET